WOOD sieraden

Geschreven door Britt op .

Deel opShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
Wood-armbandVoor het ondernemingsopdracht van school is mij gevraagd sieraden te maken die we ook konden verkopen. Hier is mijn WOOD sieradenlijn uit voort gekomen. Ik wilde een combinatie maken van een natuurlijk materiaal met zilver. Voor de vorm heb ik gekozen voor strakke basis vormen. Dit doet beide materialen goed uit komen.
 
De WOOD sieradenlijn bestaat tot op heden uit 4 sieraden: oorhangers, armband, ring en een hanger. Deze sieraden kunnen zowel als set als individueel gedragen kunnen worden. Alle sieraden zijn vervaardigt uit 1e gehalte zilver en het hout is geölied, waardoor het beter bestand is tegen water en vuil. Door middel van klinken heb ik het hout en zilver aan elkaar vast gemaakt.

De WOOD sieraden

wood-oorbellenOorhangers

De oorhangers zijn van 1e gehalte zilver gecombineerd met padauk hout en zijn 21 mm in het vierkant. De zilveren armband heeft drie blokjes van verschillende soorten hout. Padauk, purperhout en palissander. De armband heeft een breedte van 22 mm.

wood-ringRing

De zilveren ring is met padauk hout en sodaliet steen. Het padauk hout van dit sieraad heeft een diameter van: 25 mm. De zilveren hanger is met palissander hout. Deze is 27 mm in het vierkant.

wood-hangerHanger

Deze zilveren hanger met palissander hout is gemaakt van eerste gehalte zilver en ook bij dit sieraad is het hout geolied waardoor het beter bestand is tegen water. De hanger is 27 mm in het vierkant. Bij de hanger wordt er standaard een zwart rubberen ketting op maat meegeleverd.

Zilveren-armand-WOODArmband

Zilveren armband met drie blokjes van verschillende soorten hout. De houtsoorten die hier gebruikt zijn, zijn: padauk, purperhout en palissander. De blokjes hebben een diameter van: 20 mm.
 
Uiteraard is het ook mogelijk om te variëren met de houtsoorten en de sieraden op maat te laten maken. Neem contact op voor de mogelijkheden.