In opdracht

 

Uniek – Handgemaakt – Dierbaar


britt aan het werkHeb je een gaaf idee en wil je een gouden of zilveren sieraad laten maken? Misschien wil je iets unieks voor een speciale gelegenheid of als mooi aandenken. Ook kan ik je helpen om uit een bestaand sieraad een eigentijds en persoonlijk sieraad te vervaardigen zonder dat het zijn bestaande karakter verliest.

Vertel mij je wensen en samen komen we zeker tot iets moois. Ben je geïnteresseerd geraakt neem dan vrijblijvend contact met mij op.

contact opnemen


Opdrachten

Zilveren hanger met ebbenhout ▼

Zilveren hanger met ebbenhoutZilveren hanger met ebbenhout

Deze mooie hanger is aan twee zijdes draagbaar. Het ebbenhout verbindt beide zijdes waardoor de hanger niet van het koord kan vallen.

Zilveren medallion ▼

zilveren medallionZilveren medallion

Onlangs een bijzondere opdracht af mogen leveren. De vraag was een hanger die moeder en dochter verbindt. Het idee is dat moeder het eerst draagt en daarna doorgeeft aan haar dochter. Ik voel me bevoorrecht dat ik dit heb mogen maken. In de hanger zie je de silhouetten van beide.

Paardenhaar collier ▼

paardenhaar-collierPaardenhaar collier

Bijzonder project! Een groot paardenliefhebster vroeg aan mij of ik de gevlochten streng paardenhaar die zij van haar eigen paard had wat meer stevigheid en een mooi slot wilde geven.
Het collier is gewikkeld in filigrain draad en de sluiting mag gezien worden.
De bol die als sluiting dient is verwisselbaar. 

Zilveren herenring met ebbenhout ▼

ring-zilver-met-ebbenhoutZilveren herenring met ebbenhout

Deze herenring was wel een hele speciale opdracht. Mijn moeder wilde mijn vader voor zijn 50-ste verjaardag een bijzonder cadeau geven en dat is het ook zeker geworden. De robuuste ring is gemaakt van zilver met daarin een uitsnede welke gevuld is met ebbenhout. De buitenkant van de ring is mat en de binnenzijde gepolijst. De ring is voor het draagcomfort aan de binnenzijde afgerond.

Zilveren hanger 'Niek' ▼

Zilveren hanger 'Niek'Zilveren hanger 'Niek'

Weer een leuke opdracht. Een stoere zilveren hanger aan een lederen koord, voor haar vriendin die 50 jaar wordt.

Ovale verlovingsring ▼

Zilveren-verlovingsring-OvaalVerlovingsring met een mooie eenvoudige ovale vorm. Gemaakt in zilver.

Van een oud docent kreeg ik de vraag of ik een verlovingsring voor hem wilde maken. Natuurlijk wilde ik dat! Na veel overleg is deze ring er uit gekomen. Een mooie, strakke en eenvoudige ring. Uit betrouwbare bron weet ik dat ze ja heeft gezegd.

Ring WOOD ▼

wood-ringZilveren ring

Deze ring heb ik eerder voor een schoolopdracht gemaakt. Het ontwerp werd zo gaaf gevonden dat ik hem in opdracht een tweede keer gemaakt heb, maar nu in een andere maat. De zilveren ring is met padauk hout en sodaliet steen. Het padauk hout van dit sieraad heeft een diameter van: 25 mm.